Fællesskabsstafetten

Vi har et hav af fantastiske fællesskaber i Slagelse Kommune, og i uge 41 binder vi dem sammen i vores nye Fællesskabsstafet.

Fællesskabsstafetten er et nyt initiativ, hvor vi sætter spot på de mange skønne og meget værdifulde, forskellige fællesskaber i Slagelse Kommune.

Fællesskabsstafetten
 • Om stafetten

  Stafetten er en del sundhedsugen. Den starter i Korsør mandag d. 7. oktober og slutter i Skælskør fredag d. 11. oktober. Undervejs gør stafetten hold i både by og landområder. Stafettens depeche transporteres af lokale interesseorganisationer, idrætsforeninger, lokalråd m.m., som ønsker at vise deres fællesskab frem. Det gør de både til lands, til vands og måske i luften.

  Når stafetten starter, gør holdt og til slut bæres i mål, markeres opholdene med en række forskellige begivenheder – store og små – hvor nye deltagere inviteres ind i fællesskabet. Du kan opleve alt fra morgengymnastik og gåture til fællesspisninger og spilleaftener.

  Initiativtagerne til Fællesskabsstafetten er Frivilligcenter Slagelse og Folkesundhed i Slagelse Kommune.

Program
 • Program for stafetten

  Planlægningen af Fællesskabsstafetten er i fuld gang  rundt omkring i foreninger, klubber m.m.

  Når programmet er på plads, vil du kunne se programmet her på siden. Hvis du trykker 'Abonnér på denne side, får du automatisk besked, når der er nyt om stafetten.

Siden er sidst opdateret 11. september 2019